Opbevaring Svendborg

Står du overfor en flytning i Svendborg, men der er ikke plads til dine møbler og ejendele endnu? Så kan du have brug for en midlertidig eller længerevarende opbevaring.  Det kan være at i sælger jeres egen bolig, før i får nøglerne til den nye og derved mangler plads til jeres møbler. Derfor kan det være nødvendigt med midlertidigt plads i et lagerhotel. Vi tilbyder opbevaring i vores containere på et opvarmet lagerhotel nær Svendborg, så du kan opbevare din ting sikkert.

Opvarmet lagerhotel nær Svendborg

Vi har et opvarmet lagerhotel nær Svendborg, så du kan få opbevaret dine ejendele i tørre og sikre omgivelser. Vores lokaler er specielt indrettet til opbevaring af flyttegods og skrøbelige ejendele, så du ikke behøver at bekymre dig. Vores lagerhotel er bemandet, som passer på netop dine ting. Vi har mange års erfaring i at behandle andres ejendele på en nænsom og effektiv måde, så dine ting er altid i sikre hænder, fra du overleverer dem til os til de er leveret på den nye adresse.

Vi hjælper dig med hele flytte processen, lige fra flytning fra nuværende bolig, til flytning fra lagerhotel og til sidst flytning din nye bolig. Det vil sige at du ikke skal røre en finger selv – du kan trygt overlade hele processen til os. Vil du vide mere om vores opvarmet lagerhotel nær Svendborg? Så kontakt os i dag på telefon: 23 23 33 18