Erhvervsflytning for store og små virksomheder

Hos Royal Flyt kan vi tilbyde dig en erhvervsflytning af din virksomhed med et minimum af ulemper. Vi har moderne materiel og yderst professionelle medarbejdere, der gør, at vi effektivt og sikkert kan klare jobbet.

​Hvis du viser os den tillid, at lade os stå for erhvervsflytning af din virksomhed, kan vi samtidig garantere:​

  • ​En skræddersyet flytteløsning, som er tilpasset netop din virksomheds behov
  • ​Tilsyn i hele flytteperioden. Vi stiller medarbejdere til rådighed, ikke kun ved flyttemøder, men også til den praktiske planlægning, herunder udfærdigelse af mærkningsplaner samt planlægning af de enkelte afdelingers flytning og tidsforbruget forbundet hermed
  • ​Flytteprocessen bliver nøje planlagt og udføres hurtigt og effektivt, så dine medarbejdere kan koncentrere sig optimalt om deres arbejde og dermed minimere et driftstab

En sikker erhvervsflytning

Vi ved, at erhvervsflytninger tit ønskes udført uden for normal arbejdstid og at der i forbindelse med flytning af en virksomhed ofte er mange andre til stede – såsom telefon- / EDB-leverandører og flere.

I Royal Flyt anser vi det som en del af vores opgave som flyttefirma at sikre, at det hele bliver løst nemt, hurtigt og godt.

Hvis du skal have flyttet din virksomhed, så kontakt os og lad os aflægge dig et besøg, så vi kan drøfte din forestående erhvervsflytning.

​Vi tilbyder alle former for erhvervsflytning, både for store og for små virksomheder. Vi kan sågar tilbyde udenlands erhvervsflytninger, hvis der er behov for dette. Vi er beliggende i Ebberup lidt uden for Assens på Fyn, og har også mange kunder fra Odense, Middelfart, Fredericia, Kolding og Vejle.​

Få hjælp til din virksomhedsflytning – helt smertefrit

Så lad os gøre det, vi er bedst til; at gøre din erhvervsflytning så smertefri som muligt, så du får tid og mulighed for at gøre det, du er bedst til.

Du kan kontakte os på telefon 23 23 33 18 eller e-mail post@royalflyt.dk. Derudover kan du også besøge vores kontakt side her eller benytte nedenstående kontaktformular.