Opbevaring Odense

Opvarmet lagerhotel til dit indbo

Skal du flytte, men der er ikke plads til dine møbler og ejendele endnu? Så kan du have brug for en midlertidig eller længerevarende opbevaring.

Vi sikrer at dit indbo får den bedste opbevaring nær Odense uden at stå for fugtigt eller for koldt. Vores lagerhotel er konstant opvarmet efter de rigtige forhold, så dine ejendele altid står tørt og lunt.

Kontakt os gerne, så sender vi en af vores konsulenter hjem til dig og vurdere hvor meget opbevaring du behøver, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Sikker og tør opbevaring nær Odense

Måske kan du ikke flytte direkte ind i dit nye hjem og har brug for tryg og sikker opbevaring af dit indbo. Vi tilbyder opbevaring i vores containere på et opvarmet lagerhotel nær Odense, så alle dine ejendele står sikkert, lunt, og uden fare for skader uanset, hvor lang tid de står der.

Der vil ofte være en overgangsperiode i forbindelse med en flytning, hvor det kan være en stor hjælp at have dine ejendele opbevaret på forsvarlig vis.

Vores tempererede lagerhotel nær Odense, sikrer at du kan få opbevaret dine ejendele i tørre og trygge omgivelser.

Vores lokaler er specielt indrettet til opbevaring af flyttegods og skrøbelige ejendele, så du ikke behøver at bekymre dig.

Vi behandler og opbevarer dit indbo nænsomt

Hos Royal Flyt får du opbevaring tæt på Odense, med mulighed for at få hjælp til både indpakning og flytning af dine ejendele. Vi har mange års erfaring i at behandle andres ejendele på en nænsom og effektiv måde, så dine ting er altid i sikre hænder, fra du overleverer dem til os til de er leveret på den nye adresse.

Vi stiller vores professionelle flyttemænd til rådighed, så du kan få flyttet dine ejendele på lagerhotel, på den bedste og mest effektive måde.