Opbevaring Fredericia

Sikker og tør opbevaring nær Fredericia

Skal du flytte, men der er ikke plads til dine møbler og ejendele endnu? Så kan du have brug for en midlertidig eller længerevarende opbevaring.

Måske kan du ikke flytte direkte ind i dit nye hjem og har brug for tryg og sikker opbevaring af dit indbo. Vi tilbyder opbevaring i vores containere på et opvarmet lagerhotel nær Fredericia, så alle dine ejendele står sikkert, lunt, og uden fare for skader uanset, hvor lang tid de står der.

Kontakt os gerne, så sender vi en af vores konsulenter hjem til dig og vurdere hvor meget opbevaring du behøver, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Opvarmet lagerhotel til at opbevare dine ejendele

Der vil ofte være en overgangsperiode i forbindelse med en flytning, hvor det kan være en stor hjælp at have dine ejendele opbevaret på forsvarlig vis.

Vi har et opvarmet lagerhotel nær Fredericia, så du kan få opbevaret dine ejendele i tørre og sikre omgivelser. Uden at være bekymret for at de mister værdien, når de står i et lagerrum. Vores lokaler er specielt indrettet til opbevaring af flyttegods og skrøbelige ejendele, så du ikke behøver at bekymre dig.

Vi behandler og opbevarer dit indbo nænsomt

Hos Royal Flyt får du opbevaring tæt på Fredericia, med mulighed for at få hjælp til både indpakning og flytning af dine ejendele. Vi har mange års erfaring i at behandle andres ejendele på en nænsom og effektiv måde, så dine ting er altid i sikre hænder, fra du overleverer dem til os til de er leveret på den nye adresse.

Vi stiller vores professionelle flyttefolk til rådighed, så du kan få flyttet dine ejendele på lagerhotel, på den bedste og mest effektive måde. Derfor kan du også være sikker på at du kun har kontakt til et firma hele vejen igennem.

Har du spørgsmål eller ønsker du information omvores lager

Opbevaring Fredericia