Opbevaring nær Odense i tempereret lagerhotel

I forbindelse med en flytning, hvad enten den er lokal, udenbys eller til udlandet, kan der ofte være behov for en midlertidig opbevaring af ejendele på eksempelvis et lagerhotel.

Opbevaringen kan både være i en kort periode, imens man kommer på plads i sine nye omgivelser eller i en længerevarende periode, hvis der er ejendele, man først vil få brug for senere hen.

Derfor tilbyder vi opbevaring i containere og på vores lagerhotel med tempererede lokaler i Assens på Fyn, nær Odense, så dine ejendele kan stå sikkert og tørt.​

Fordi det er et tempereret lagerhotel, sker der ikke noget med hverken dine møbler eller inventar, selv ved en længere opbevaring. Du kan derfor trygt lade os om opbevaringen, indtil du selv igen får plads til dine ejendele.

Sikker opbevaring på lagerhotel i Assens

Vi stiller professionelle og uddannede flyttefolk til rådighed, for at sikre at dine møbler og andre ejendele, bliver flyttet på den sikreste og mest effektive måde.

Kontakt os, så en af vores konsulenter kan komme hjem til dig og vurdere mængden af de ejendele der skal opbevares på vores lagerhotel eller containere, og give dig et uforpligtende tilbud

Indpakning af ejendele under opbevaringen

Vi kan samtidig sørge for at pakke alt, så der ikke sker nogle skader på dine ting under opbevaringen. Vores yderst kompetente ansatte har mange års erfaring i at behandle andres ejendele på en nænsom og effektiv måde.

Vores lagerhotel er i tørre, tempererede og sikrede lokaler i Assens, ikke alt for langt fra Odense.​

Kontakt os på telefon 23 23 33 18 eller skriv til e-mail post@royalflyt.dk for at høre mere angående vores opbevaring.

Du kan også benytte nedenstående kontaktformular eller besøge vores kontakt side her for ydermere information.