Opbevaring Kolding

Sikker og tør opbevaring nær Kolding

Hos Royal Flyt får du sikker og tør opbevaring af dine ejendele tæt på Kolding, med mulighed for at få hjælp til både indpakning og flytning af dine ejendele. Vi har mange års erfaring i at behandle andres ejendele på en nænsom og effektiv måde, så dine ting er altid i sikre hænder, fra du overleverer dem til os til de er leveret på den nye adresse.

Kontakt os gerne, så sender vi en af vores konsulenter hjem til dig og vurdere hvor meget opbevaring du behøver, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Opvarmet lagerhotel

Der vil ofte være en overgangsperiode i forbindelse med en flytning, hvor det kan være en stor hjælp at have dine ejendele opbevaret på forsvarlig vis.

Vi sikrer at dine ting får den bedste opbevaring nær Kolding uden at stå for fugtigt eller for koldt. Vores lagerhotel er konstant opvarmet efter de rigtige forhold, så dine ejendele altid står tørt og lunt.

Vores lokaler er specielt indrettet til opbevaring af flyttegods og skrøbelige ejendele, så du ikke behøver at bekymre dig.

Vi behandler og opbevarer dit indbo nænsomt

Skal du flytte, men der er ikke plads til dine møbler og ejendele endnu? Så kan du have brug for en midlertidig eller længerevarende opbevaring.

Måske kan du ikke flytte direkte ind i dit nye hjem eller dine nye lokaler og har brug for tryg og sikker opbevaring af dine ejendele. Vi tilbyder kvalitets opbevaring i vores containere på et opvarmet lagerhotel nær Kolding, så alle dine ejendele står sikkert, lunt, og uden fare for skader uanset, hvor lang tid de står der.

Vi stiller vores professionelle flyttefolk til rådighed, så du kan få flyttet dine ejendele på et sikkert lagerhotel, på den bedste og mest effektive måde.