Opbevaring København

I forbindelse med flytning, kan der opstå opbevaringsproblemer. Det kan være at i sælger jeres egen bolig, før i får nøglerne til den nye. Du kan trygt overlade opbevaringen af dit indbo til Royal Flyt. Vi tilbyder opbevaring i vores containere på et opvarmet lagerhotel., så alle dine ejendele står sikkert, lunt og uden fare for skade. Vi tilbyder opbevaring i kortere og længere perioder.

Kontakt os gerne, så sender vi en af vores konsulenter hjem til dig og vurdere hvor meget opbevaring du behøver, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Opvarmet lagerhotel

Der vil ofte være en overgangsperiode i forbindelse med en flytning, hvor det kan være en stor hjælp at have dine ejendele opbevaret på forsvarlig vis.

Vi har et opvarmet lagerhotel nær Middelfart, så du kan få opbevaret dine ejendele i tørre og sikre omgivelser. Vores lokaler er specielt indrettet til opbevaring af flyttegods og skrøbelige ejendele, så du ikke behøver at bekymre dig. Bor du i København og har brug for et lagerhotel, så tøv ikke. Vi transporterer gerne dine ejendele fra din bolig i København, til vores lagerhotel i Middelfart.

Sikker opbevaring

Vi har mange års erfaring i at behandle andres ejendele på en nænsom og effektiv måde, så dine ting er altid i sikre hænder, fra du overleverer dem til os til de er leveret på den nye adresse.

Vi stiller vores professionelle flyttefolk til rådighed, så du kan få flyttet dine ejendele på lagerhotel, på den bedste og mest effektive måde.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.